sunnuntai 4. lokakuuta 2015

Valokuvausta ja iltalenkki koirapuistoon

Innostuin tänään kuvailemaan lemmikkejä oikein urakalla. Tässä vähän kuvasatoa tältä päivältä:


Illalla tehtiin ensimmäinen lenkki koirapuistoon. Googlettelin illalla että onko täällä edes sitä puistoa kun Google antoi ristiriitaisia tietoja. No, sehän selviäisi kun menisi katsomaan ja niin tein Indyn kanssa iltalenkin sinne. Selvisi että täällä on kuin onkin puisto, ja vieläpä n. 1,5-2km päästä kotoa!
Harmi vaan että puistossa ei ollut valoja ja siellä oli siksi ihan pilkkopimeää. Indyä se ei tuntunut haittaavan mutta itse tarvoin siellä pilkkopimeässä ja kompastelin ties mihin :D Onneksi Indyllä oli päällään heijastinliivi ja LED-valopanta (niin kuin sillä aina on hämärällä/pimeällä) joka näkyi kauas, joten näin aina missä Indy kulki.
Pitänee käydä siellä puistossa uudestaan huomenna valoisaan aikaan niin näkeekin jotain. Oikeastaan siellä voisi käydä vaikka päivittäin. Mutta olipa puisto kiva "löytö", nyt tiedän missä uskallan päästää Indyn vapaaksi! Indy kyllä pysyisi varmaan ihan aitaamattomallakin alueella vapaana mutta koska Indy on ollut minulla vasta niin vähän aikaa, en uskalla tai halua ottaa sitä riskiä että se karkaisikin enkä saisi sitä kiinni.

P.S. Selvittelin illalla myös mitä harrastusmahdollisuuksia täällä paikkakunnalla/lähistöllä on. Selvisi että tässä kaupungissa on yksi koirakoulu, joka järjestää koiratanssikursseja, pentukursseja ja doboa. Lisäksi koirakoulu vuokraa tilojansa koiraharrastajien käyttöön (kyseessä on siis lämmitetty halli).
Harmi että koiratanssin alkeiskurssi oli jo alkanut, se olisi ollut mielenkiintoista. Hallikin olisi todella lähellä ja kurssin hintakin olisi ollut ihan kohtuullinen. Pitänee myöhemmin osallistua Indyn kanssa koiratanssikurssille, sitten kun uusi kurssi alkaa.
Mietin myös että tulevaisuudessa voisi vuokrata hallia. Suureksi harmikseni siellä ei ilmeisesti ole agilityesteitä (olisi ollut niin mahtavaa treenata siellä Indyn kanssa agilityä, siis sitten kun olisimme käyneet agilitykurssin ja tietäisimme tekniikan). No, ainakin siellä olisi hyvin tilaa treenata tokoa ja mitä ikinä sitten keksiikään.

Selvittelin samalla mitä mahdollisuuksia lähistöllä olisi. Toisella paikkakunnalla tässä lähistöllä olisi tarjolla ainakin tottelevaisuus- ja tokokursseja, en muista oliko muutakin. Harmiksi kurssit pidetään tietenkin ilta-aikaan ja täältä menee busseja sinne vaan päiväsaikaan. Viimeinen bussi sieltä kotiin taisi lähteä joskus kuuden aikaan illalla eli ei niin mitään mahdollisuuksia lähteä sinne. En siis harmi kyllä omista autoa joten siksi joudun turvautumaan julkisiin.

Onneksi toisessa kaupungissa, suuremmassa sellaisessa, on sitten mahdollisuuksia vaikka mihin kursseihin. Ajattelinkin osallistua Indyn kanssa ko. kaupungin koirakursseille. Se tosin vaatii sitä että sinne pitäisi mennä junalla, mutta onneksi rautatieasema on hyvin lähellä kotoa ja junalla pääsee perille n. 18 minuutissa. Kun katselin eri koirakoulujen kurssitarjontaa, tuli oitis sellainen tunne että "tuonne kurssille minä ehdottomasti haluan Indyn kanssa! Ja tuossakin olisi mahtava kurssi... ja kappas, niin tuossakin ja tuossa olisi vielä yksi". Tässä taitaa käydä niin että tulevaisuudessa me harrastetaan Indyn kanssa vaikka ja mitä ja ravataan treeneissä ainakin 2-3 kertaa viikossa :D No, ainakin Indy saisi silloin paljon aktiviteettia mitä se kaipaa, ja toki minäkin tykkäisin hirmuisesti käydä erilaisissa treeneissä.

Mutta nyt pitää lopettaa, takana on ollut pitkä päivä ja huomennakin pitää herätä aikaisin. Indy ja kissat ovat kaikki jo unessa, jokainen näyttää nukkuvan oikein tyytyväisenä <3 Takana on taas yksi mahtava päivä, nyt on hyvä mennä nukkumaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti