sunnuntai 4. lokakuuta 2015

Kun koira astui taloon

Pari päivää sitten elämääni saapui ilostuttamaan portugalinvesikoira Pipsa. Tuosta ylempää löytyy Pipsan (tai siis Indyn) oma sivu josta voi lukea enemmän millainen koiruus on kyseessä.


Viimeiset pari päivää ovat olleet jännittäviä mutta erityisen ihania. Olen niin iloinen että löysin näin ihanan koiran pitkän etsinnän jälkeen.

Pohdin pitkään pitäisinkö Pipsan kutsumanimen samana, olihan Pipsa hyvin tottunut siihen nimeen. Jotenkin tuntui vain siltä että halusin hieman lyhyemmän nimen ja pohdinnan jälkeen aloin puolivahingossa ajattelemaan Pipsaa ja kutsumaan sitä Indyksi. Siitä se sitten lähti ja niin Pipsasta tuli Indy :) No joo, eihän tuo nimi ole kuin vain yhden kirjaimen lyhyempi mutta kuitenkin.


Pipsan/Indyn astuttua taloon kissani olivat ensin ihmeissään että mistä tuollainen musta otus saapui ja mitä se tekee meillä. Sen tiesin että sisarukset Nicky ja Isla olivat tottuneet koiriin, mutta Serasta en ollut varma. Jännitin kissojen (erityisesti Seran) reaktiota melkoisesti, mutta jo muutaman tunnin kuluttua Indyn saapumisesta kaikki kolme kissaa ottivat rennosti.


Kuten kuvista huomaa, Indy kaipaisi kovasti trimmausta. Tuli eilen mieleen että vanhalla asunnollani (muutin tänne uuteen asuntoon vähän aikaa sitten ja edelleen osa tavaroistani on vanhalla asunnolla) on kasa koiratarvikkeita, ja minulla pitäisi olla siellä vielä tallessa pari vuotta vanha trimmauskone jota käytin edesmenneen koirani trimmaukseen. Trimmauskone on mielestäni sellainen keskitasoinen, maksoinhan siitä aikanaan ihan kivan summankin, mutta sitä en tiedä mitä trimmauskone sanoo Indyn turkista. Joka tapauksessa sitä voisi ainakin kokeilla jos (kun?) saan vihdoin sen muuttoauton järjestymään ensi viikolle.

Minulla pitäisi olla jossakin myös tassusakset, ohennussakset yms. ja trimmauskoneen lisäksi ainakin tassusaksia kaivataan kipeästi. Jos en nyt jostain syystä saakaan muuttoautoa järjestymään ensi viikolle niin sitten varaan ajan tänne trimmaajalle. Indyllä kun tuntuu olevan melko kuuma nykyisessä turkissaan ja eihän tuo rakas tyttö tunnu oikein edes näkevän mitään, kun karvat on kasvaneet niin paljon silmien eteen :)

Mitä me sitten ollaan tehty Indyn kanssa näiden parin päivän aikana? No, ollaan tietenkin tutusttu toisiimme, lenkkeilty paljon, treenattu vähän perustottelevaisuutta ja onpa Indy pariin kertaan käynyt pulahtamassa tuossa järvessä joka löytyy melkein heti pihasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti